Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Waterproof matrasbeschermer

40/80
75/95
60/120
70/140
70/150
90/200
120/200

Ontdek de waterproof matrasbeschermer van ZZZOO waar hygiëne en comfort samenkomen voor een ongeëvenaarde slaapervaring! De matrasbeschermer is ontworpen om niet alleen je matras te beschermen, maar ook om een onberispelijke hygiëne te waarborgen.

Waterdicht: Onze matrasbeschermer creëert een waterdichte barrière tegen vocht, urine, transpiratie en ongelukjes, waardoor je matras vrij blijft van vlekken en geurtjes. Geen zorgen meer over onvoorziene situaties die je nachtrust verstoren.

Vochtabsorberend: De geavanceerde vochtopname-eigenschappen van onze matrasbeschermer zorgen ervoor dat je matras droog en fris blijft. Hygiëne begint met een schone en droge slaapomgeving, en daar zorgen wij voor.

Comfortabel: Geniet van het beste van twee werelden - ons zachte katoen en polyester zorgen niet alleen voor comfort, maar ook voor een gezonde nachtrust. Zeg vaarwel tegen ongemak en ervaar het plezier van een hygiënisch fris bed.

Investeer in hygiëne, comfort en gemoedsrust met de ZZZOO waterdichte matrasbeschermer. Een schone slaapomgeving begint hier!

Eigenschappen
Wasinstructies
Veiligheid

Tijk: 80% katoen + 20% polyester + PU-onderlaag

  • Waterdicht. Beschermt je matras tegen vocht, urine, transpiratie en ongelukjes.
  • Vochtabsorberend. Houdt je matras droog en fris.
  • Comfortabel. Gemaakt van zacht katoen en polyester.

De Waterproof Matrasbeschermer is wasbaar op 60 °C.
Niet geschikt voor de droogkast.

Oekotex
Alle producten beschikken over het Oekotex-label.

Orka

Waterdicht en anti-allergisch! De Orka matras biedt ongestoord slapen, voorkomt hoofdafplatting, en garandeert Zzzoo comfort. Duik in de zee van geruststelling!
Dolfijn

Dolfijn

Waterdicht en ademend, de Dolfijn matras biedt het beste slaapcomfort. Dol-fijn en handig!
Panter

Panter

Knuffelzacht indommelen op de Panter matras. Ventilerend en ergonomisch slaapcomfort.