Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Contact

Happy to help you!

Beschikbaar Ma-Vrij 8u-17u

Stuur ons een mailtje naar hello@zzzoo.be
Bel ons op +32 11 80 63 30
Bezoek een dealer

Zzzoo

Emiel Vlieberghlaan 11
3900 Pelt
België

Zzzoo nieuwsgierig naar jouw vragen of opmerkingen! 

Nood aan meer informatie over onze producten? Of wil je ons iets vertellen? Dat kan!
Vul het onderstaande contactformulier in & wij contacteren je zo snel mogelijk. 

Ik ga akkoord met het privacybeleid.
Om ons baby´tje zo veilig mogelijk te laten slapen kozen we het airgo koala babymatrasje en de bruine beer parkmatras met airgosafe topper met bijhorende airgosafe hoeslakens. Nu ook nog na 6 maanden draait hij in zijn slaap vaak op zijn buik en zijn we blij dat de matras veilig is en we ons daar geen zorgen over moeten maken. Makkelijk wasbaar, lekker zachte matras maar toch stevig door topper, heel goeie kwaliteit.
Onze dochter slaapt op haar buik en de matras van Zzzoo is perfect!
Wij hebben gekozen voor de Koala, de Airgosafe babymatras van Zzzoo. Het geeft ons een rustgevend gevoel, wetende dat ons kleintje altijd veilig en comfortabel in haar bedje is. Het matras biedt uitstekende ondersteuning en comfort. Bovendien is de afneembare en wasbare topper ontzettend praktisch! Na een klein accidentje, snel even wassen en tegen de avond is alles alweer klaar voor opnieuw een perfecte nacht! Wij zijn heel tevreden!
Heel tevreden van onze 'dolfijn 'matras van Zzzoo. Ook het parkmatrasje is top! Door de allergie van ons kindje hiervoor gekozen. Deze is dan ook waterproof én ventilerend. Wij slapen op onze 2 oren!!
Zeer goede kindermatrasjes! Wij gebruiken het babymatrasje met topper nu ook voor ons 2e zoontje en het is nog steeds in perfecte staat!