Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Airgosafe topper

40/80
48/82
50/83
75/95
<60/120
60/120
70/110
70/120
70/140
70/150
71/135
90/200

Maak kennis met de baanbrekende Airgosafe Topper van ZZZOO, de ultieme ademende matrasbeschermer en slaapinnovatie voor jonge moeders en hun kostbare kleintjes. Altijd vrijuit ademen en met gemoedsrust slapen, dat is de belofte van de Airgosafe Topper van ZZZOO. Onze eigen Airgosafe technologie garandeert top-prestaties en zet de standaard hoog.

De Airgosafe Topper past naadloos op elke ZZZOO-matras, en we bieden maatwerk voor aangepaste matrassen. Creëer zo de ideale slaapomgeving met een luchtdoorlatende bovenlaag en een waterdichte onderlaag ter bescherming van je matras.

Drievoudige opbouw voor veilig comfort:

Bovenlaag: De luchtdoorlatende hoes met een zachte 3D-structuur zorgt niet alleen voor een aangenaam en knus slaapoppervlak, maar biedt ook een ongeëvenaard comfort voor je baby, terwijl de lucht vrij circuleert.

Middenlaag: De honingraatkern biedt een stevig luchtkussen dat het gewicht van je baby draagt zonder in te deuken, waardoor veilig ademen gegarandeerd is, zelfs wanneer het kindje op de buik slaapt.

Onderlaag: De PU-laag fungeert als een waterdichte matrasbeschermer, waardoor ongelukjes je matras niet bereiken en deze altijd schoon blijft.

Met de Airgosafe Topper van ZZZOO geef je je baby de slaap die hij of zij verdient - veilig, comfortabel en zorgeloos. Investeer in de toekomst van slaap en kies voor de Airgosafe Topper - omdat elke jonge moeder het beste verdient voor haar kleintje. Slaap nu met een gerust hart en ontdek de ultieme slaapinnovatie. Kies voor altijd veilig slapen met de Airgosafe Topper.

Tip: Combineer de Airgosafe topper altijd met een Airgosafe hoeslaken, beschikbaar in 5 mooie kleurtjes.

Eigenschappen
Wasinstructies
Veiligheid

Tijk: geperforeerde luchtdoorlatende polyester stof
Kern: honingraatstructuur

De waterproof matrasbeschermer is in zijn geheel wasbaar op 60 °C.

We raden aan om de allereerste keer de topper in zijn geheel te wassen op het wolprogramma (30°) en op een laag toerental zwieren. 
Na het wassen kan je de topper openritsen en de honingraat vulling goed oprekken en op de draad te drogen hangen. Ook de hoes best volledig openritsen even oprekken en op de draad laten drogen. Bij het assembleren van de topper goed nakijken dat de kant met het waterdicht membraan van de honingraatkern aan de onderkant ligt. 

Niet geschikt voor de droogkast.

Oekotex
Alle producten beschikken over het Oekotex-label.

Ademend airgosafe hoeslaken - wit

Ademend airgosafe hoeslaken (wit)

Ademend en sneldrogend: het perfecte hoeslaken voor de Airgosafe Topper. Kies voor comfort en veiligheid.
Airgosafe kinderkussen

Airgosafe kinderkussen

Ademend en veilig slapen met het Airgosafe Kinderkussen. Comfortabel en ondersteunend voor een zorgeloze nacht.
Airgosafe kussensloop

Airgosafe kussensloop

Optimale ventilatie met de geperforeerde Airgosafe Kussensloop. Comfortabel zacht en wasbaar op 60°C.