Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Airgosafe Koala

60/120
70/140

Het ademende karakter van de Airgosafe koala laat je baby uitgeslapen ontwaken. Wat deze matras Zzzoo uniek maakt? Dat is de vastgeritste Airgosafe topper langs de babyzijde, ultrazachte tencelhoes langs de peuterkant en ademende zijkant.

Wanneer je bengel stevig ligt te woelen, houdt de vastgeritste topper alles perfect op z’n plek. Zeker voor buikslapers is dit de veiligste keuze. Verder garandeert de luchtcirculatie in de matras een constant fris en hygiënisch bedje en zorgt de tencelhoes voor een uiterst aangenaam gevoel en absorberend karakter.

Dankzij z’n stevigheid en veerkracht, biedt de Airgosafe koala je baby een uitstekend slaapcomfort.

De Airgosafe koala is zeer gebruiksvriendelijk. De afneembare Airgosafe topper mag in de wasmachine en beschikt over een snelle droogtijd. Met onze koala geniet voortaan zowel baby als ouder van rustige nachten.

Eigenschappen
Wasinstructies
Veiligheid
Quotering

Kern: hybride koudschuim 32 kg/m³
Tijk: 60% tencel + 40% polyester
Hoogte: 13 cm

  • Ademend
  • Airgosafe collectie
  • Uitstekend ligcomfort
  • Veiligste keuze dankzij vastgeritste topper

De topper is afritsbaar en afwasbaar op 60°C. De topper wordt het beste als geheel gewassen, zonder andere artikelen in de wasmachine.

De hoes van de matras is afneembaar en wasbaar. We raden aan om de allereerste keer de hoes te wassen op het wolprogramma. Daarna kan er steeds gewassen worden op 60°C en centrifugeren op een laag toerental.

Drogen in de droogkast wordt afgeraden.

Oekotex
Alle producten beschikken over het Oekotex-label.

Consumentenbond
De airgosafe topper kreeg als enige product op de markt de maximumscore van 10/10 qua luchtdoorlaatbaarheid (2020).

EN 16890
De matras werd getest en voldoet aan de Europese veiligheidsvereisten omschreven in EN 16890.

Luchtdoorlatend (score: 5/5)
De airgosafe koala bestaat uit een matras met daarop een vastgeritste airgosafe topper. De airgosafe technologie kreeg 10/10 van de consumentenbond uit Nederland die testen deed naar de luchtdoorlaatbaarheid. De airgosafe matrastopper laat 2013 liter / m² / seconde door en kwam zo als beste uit de test.

Ligcomfort (score: 5/5)
De airgosafe koala bestaat uit een kern van hybride schuim en een tencel hoes. Hybride schuim biedt een stevig slaapcomfort en tegelijkertijd ook een goede ventilatie. De gewatteerde tencel hoes zorgt voor een extra zacht, vochtregulerend en hygiënisch comfort.

Anti-allergisch (score: 4/5)
De airgosafe koala is een ademende matras, opgebouwd uit ventilerende materialen. De airgosafe topper zorgt voor een maximale luchtdoorlaatbaarheid va 2013 liter / m² / seconde. De luchtdoorlaatbare 3D-board langs de zijkant zorgt voor een maximale ventilatie van de matras. Dit garandeert een optimale hygiëne.

Ecologisch (score: 3/5)
De airgosafe koala bestaat uit een tencel hoes. De tencelvezel is afkomstig van de eucalyptusbomen en is dus een natuurlijk product. De airgosafe topper is een product uit polyester. Dit is een synthetisch product, maar wel gemakkelijk te recycleren na gebruik.

Gebruik (dagelijks)
De airgosafe koala behoort tot het hoogste kwaliteitsniveau van onze matrassen.

Airgo panter

Airgosafe Panter

Buikslapers opgelet! De Airgosafe Panter biedt knuffelzacht comfort en optimale hygiëne.
Airgo Beer

Airgosafe Beer

Veilig en comfortabel slapen met de Airgosafe Beer. Ademende topper voor een beregoede nachtrust.
Ademend airgosafe hoeslaken - wit

Ademend airgosafe hoeslaken (wit)

Ademend en sneldrogend: het perfecte hoeslaken voor de Airgosafe Topper. Kies voor comfort en veiligheid.