Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ademend airgosafe hoeslaken (rose)

60/120

Ontdek het ultieme slaapcomfort met het ademende hoeslaken van ZZZOO. Dit zorgvuldig ontworpen hoeslaken, speciaal ontwikkeld voor gebruik met de Airgosafe topper van ZZZOO.
Ons geperforeerde hoeslaken is doordrenkt met innovatieve kenmerken:

Optimale luchtcirculatie: De strategisch geplaatste perforaties in de stof zorgen voor een ongehinderde luchtcirculatie, waardoor je kleintje vrij kan ademen en de slaapomgeving altijd fris blijft.

Vochtabsorptie: Het hoeslaken is ontworpen om vocht effectief te absorberen, wat bijdraagt aan een veilige warmteregulatie. Je kleintje kan comfortabel slapen zonder oververhit te raken.

Zacht & aangenaam: De zachte en aangename textuur van het hoeslaken biedt een knus slaapoppervlak, waardoor jouw baby zich geborgen voelt tijdens het slapen.

Combineer het ademende hoeslaken van ZZZOO met de Airgosafe topper of Airgosafe matras voor een ongeëvenaarde slaapinnovatie. Kies voor het beste voor je kleintje - kies voor ZZZOO. Slaap nu met een gerust hart, wetende dat jouw baby geniet van het comfort en de veiligheid die het verdient.

Eigenschappen
Wasinstructies
Veiligheid
  • Hoogwaardig ademend hoeslaken van 100% polyester.
  • Droogt 30% sneller dan katoenen hoeslakens.
  • Voorzien van perforaties voor een optimale luchtcirculatie.
  • Zacht en comfortabel.

Het Ademend Airgosafe Hoeslaken is wasbaar op 60 °C.
Niet geschikt voor de droogkast.

Oekotex
Alle producten beschikken over het Oekotex-label.