Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Over ons

Slapen was nog nooit veilig.

Slapen was nog nooit Zzzoo veilig, Zzzoo duurzaam en Zzzoo comfortabel! Niet alleen vertaalt onze 100-jarige geschiedenis zich in de kwaliteit van onze producten. Met onze unieke Airgosafe® technologie creëren we ook de meest veilige en heerlijke nachtrust voor je baby en voor jou. Of hoe geschiedenis en innovatie zorgen voor een veilige en comfortabele slaap. Veilig en comfortabel, maar ook speels en eigenzinnig. Onze Zzzoo moedigt de allerkleinsten aan wild en groot te dromen.

Trotse adoptieouder van de rode vari

Uniek, veelzijdig en uiterst knuffelbaar, de match tussen de rode vari en Zzzoo is werkelijk verbluffend. Helaas is dit een zeer bedreigde diersoort. Daarom zetten we als adoptieouder en trotse partner van Stichting Wildlife mee onze schouders onder meer dan 30 natuurbeschermingsprojecten.

Zzzoo’s nieuwe look 

Niet enkel onze naam en website kregen een complete make-over, ook onze producten zitten voortaan letterlijk in een nieuw bijzzzoonder jasje. Heb jij al onze nieuwe verpakkingen gespot? 

Zalig zzzoorgeloze nachten 

Hoe Zzzoo je kleintje en jou laten slapen als een roosje? Ons unieke ademende karakter, ongeëvenaard comfort en waterdichte technologie zijn het geheim van veilige, deugddoende nachten.