Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Slapen was nog nooit logo zzzoo veilig.

ZZZOO ’s slaapgarantie

  • unieke Airgosafe® technologie
  • 100% ademend
  • matrassen op maat

Waterdichte beschermlaag die de onderliggende koala matras beschermt

Comfortabele & stevige matras met hybrideschuim 32 kg/m' en afgewerkt met een ultrazachte Tencelhoes. Airgosafe topper en ventilerende 3D-boord

Luchtdoorlatend & ademend door de vastgeritste Airgosafe topper

Optimale ventilatie en hygiëne door de ventilerende 3D-boord die verse lucht door de matras stuwt

Ademende baby-zijde

Zachte peuter-zijde

Fantastisch!

Kies de matras die bij je past

Slapen was nog nooit Zzzoo veilig, Zzzoo duurzaam en Zzzoo comfortabel! Niet alleen vertaalt onze 100-jarige geschiedenis zich in de kwaliteit van onze producten. Met onze unieke Airgosafe® technologie creëren we ook de meest veilige en heerlijke nachtrust voor je baby en voor jou. Maak je keuze uit ons aanbod. Je vindt er ongetwijfeld de matras die bij je bengel past. 

Wat andere ouders zzzeggen...

Gemiddelde score: 4.9 / 5

Wij zijn supertrots op zzzoo'n geweldige ervaringen van onze klanten! Het is onze missie om jouw kleintje de beste nachtrust te geven met onze babymatrassen en accessoires. Maar geloof ons niet zomaar op ons woord.

Lees hieronder wat andere ouders
te zeggen hebben.

Lees alle reviews 

Super satisfied with our baby mattress! Super soft and with a breathable topper. Ideal for when your child starts rolling and you are a bit worried if they cannot roll back immediately. You can easily wash the topper if there is an accident. Recommended!
Very satisfied! Sleeps like a baby every night 🌹❤️

Kies voor ZZZOO en steun het goede doel

ZZZOO is trotse sponsor van Stichting Wildlife. Deze organisatie zet zich in voor diverse natuurbeschermings-projecten en zorgt voor de wereldwijde bescherming van bedreigde dier- en plantensoorten.

Over ABZ

Of hoe geschiedenis en innovatie zorgen voor een veilige en comfortabele slaap. Veilig en comfortabel, maar ook speels en eigenzinnig. Onze ZZZOO moedigt de allerkleinsten aan wild en groot te dromen.

Veiligheidstips bij het kiezen van de babymatras

Een pasgeboren baby brengt het grootste deel van de dag door in zijn of haar bedje. Het spreekt dus voor zich dat een gezonde en veilige slaapomgeving zeer belangrijk is. We geven je graag enkele tips mee:

Lees meer...

Is je baby een buikslaper?

Ouders worden ten alle tijde geadviseerd om hun baby vanaf de geboorte op de rug te leggen om te slapen. Bij de meeste baby’s lukt dit ook zonder moeite. Maar er zijn er natuurlijk ook die zich comfortabeler voelen als ze op de buik slapen. 

Lees meer...

Zindelijk worden tijdens de nacht

Na de babyfase komt de peuterfase. Daarbij hoort onder andere ook het zindelijk worden. Vanaf de leeftijd van 2 jaar kunnen de meeste kindjes zonder luier. Bij de één gaat het al wat sneller dan de ander. Maar maak je als ouder zeker geen zorgen, elk kind volgt zijn of haar eigen tempo. 

Lees meer...